Meer informatie ? Neem contact met ons op

+31(0) 411 76 90 17


WEBUSABILITY
Usability kijkt naar de gebruikersvriendelijkheid van uw site. U krijgt inzicht in de knelpunten. Verbetering van de usability leidt tot een verhoogde conversie en dus een hoger rendement. Bovendien zullen meer klanten terugkomen.Wat zijn de mogelijkheden met webusability

Met een review stellen wij de mogelijke knelpunten vast, waar bezoekers van een site tegen aanlopen. Alle nu geldende usability regels worden meegenomen. Ook wordt een beknopte kleuren en contrasttest uitgevoerd. De knelpunten worden in kaart gebracht en voorzien van verbetervoorstellen, waar nodig aangevuld met grafische schermvoorstellen.

Het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid wordt vaak ten onrechte gezien als ‘een goede daad’ voor uw bezoekers. Maar tevreden bezoekers leveren simpelweg meer op! Ze kopen meer en komen ook vaker terug voor een vervolgaankoop. Door uw website op een paar punten aan te passen, zijn al vaak grote verbeteringen in het aantal conversies te bereiken. Het voordeel van usability is dat het om structurele verbeteringen gaat. Eén goede aanpassing levert continu resultaat op.

 

Logo offerte aanvragen 6


Wij zijn gecertificeerd
business partner

 

Shopware is een krachtig en flexibel e-commerce software, maakt gebruik van de modernste
technologieën, is toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en volledig naar uw wensen en eisen aan te passen.

Vraag een demo aan