Meer informatie ? Neem contact met ons op

+31(0) 411 76 90 17


DIENSTEN

Als fullservice internetbureau maken wij bedrijven online succesvol.
Uw bedrijfsstrategie wordt vertaald naar een online marketingspropositie die een bijdrage levert aan uw bedrijfsresultaat.
Aiconn-imc treedt op als strategische online partner en regisseur, geloven in mulidisciplinaire disciplines en in het aan elkaar knopen van specialismen.
Een kans of een probleem komt immers nooit alleen.

De huidige, snel veranderende, door technologie gedreven markt vraagt om specialisaties. Voor de opdrachtgever is het immers interessant om veel doeltreffende middelen geintegreerd toe te passen.
De volgende disiplines levert Aiconn internet marketing communicatie:

Wat houdt de dienst Zoekmachine Marketing in?
Als we binnen Aiconn-imc spreken over zoekmachine marketing, dan hebben we het vooral over het behalen van resultaat via zoekmachines. Via een gedegen, resultaatgerichte aanpak streven wij ernaar meer omzet voor onze klanten te genereren.

We maken daarbij onderscheid tussen zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarbij heeft SEA betrekking op de betaalde gesponsorde zoekresultaten en SEO op de gratis organische zoekresultaten.

Zoekmachine marketing kan voor iedere organisatie toegevoegde waarde opleveren, afhankelijk van de gestelde doelstellingen. Wij kunnen u altijd optimaal van dienst zijn, van resultaatgerichte campagnes tot het geven van een passend advies. 

Voor meer informatie over zoekmachine marketing of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.


 

Logo offerte aanvragen 6


Wij zijn gecertificeerd
business partner

 

Shopware is een krachtig en flexibel e-commerce software, maakt gebruik van de modernste
technologieën, is toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en volledig naar uw wensen en eisen aan te passen.

Vraag een demo aan