Meer informatie ? Neem contact met ons op

+31(0) 411 76 90 17


SEO CHECK

Goede posities in Google komen niet vanzelf, het is van groot belang uw website op een dusdanige manier in te richten zodat Google maximaal geïnformeerd wordt. Zo maakt u een grotere kans om meer verkeer naar uw website te gaan realiseren. Via een SEO audit toetsen wij hoe uw website scoort op essentiële zoekmachine optimalisatie factoren.

Inhoud SEO audit

Uit de SEO audit vloeien diverse verbeterpunten voort. U ontvangt een handig overzicht met de belangrijkste punten om uw website zoekmachine vriendelijk te maken. Wij analyseren hoe uw website scoort op de drie belangrijkste onderdelen waarop Google de zoekresultaten bepaalt:

  • Techniek (o.a. laadtijd, redirects, gebruik van javascript, structuur)
  • Content (o.a. titels, gebruikte teksten, meta descriptions, afbeeldingoptimalisatie)
  • Backlinkprofiel (o.a. aantal inkomende links, autoriteit, relevantie)

Naast de analyse van het backlinkprofiel, de content en de techniek van uw website, wordt er ook gekeken naar andere belangrijke aspecten, zoals usability en analytics. Want een goed vindbare website is leuk, maar uw website is pas echt effectief als resultaten goed meetbaar zijn en uw bezoekers conversies opleveren. Wilt u een SEO check door ons laten uitvoeren , neem contact met ons op

neem contact met ons op
 

Logo offerte aanvragen 6


Wij zijn gecertificeerd
business partner

 

Shopware is een krachtig en flexibel e-commerce software, maakt gebruik van de modernste
technologieën, is toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en volledig naar uw wensen en eisen aan te passen.

Vraag een demo aan