Meer informatie ? Neem contact met ons op

+31(0) 411 76 90 17

 

AFFILIATE MARKETING

 

 

 

Affiliate Marketing is het gebruik van affiliates (website eigenaren) die producten en/of diensten van een adverteerder online promoten tegen een bepaalde vergoeding. Affiliates krijgen alleen betaald bij een succesvolle transactie. Het voordeel is dat de adverteerder pas kosten maakt op het moment van de verkoop. Affiliate Marketing is zeer geschikt om in te zetten voor het verhogen van het rendement op de verkoop van (niche) producten.

Welke affiliatenetwerken zijn voor ons geschikt? Hoe verhelpen we technische problemen met affiliates? Hoe om te gaan met zoekmachine marketing binnen affiliate marketing?
Wij bezorgen de adverteerder een effectieve campagne en rendement.

 

Haal meer uit uw productaanbod!
Welke affiliatenetwerken zijn voor ons geschikt? Hoe verhelpen we technische problemen met affiliates? Hoe om te gaan met zoekmachine marketing binnen affiliate marketing?

Wij bezorgen de adverteerder een effectieve campagne en zo veel mogelijk rendement.
 

Wat kan ik als bedrijf met Affiliate Marketing bereiken?
Met affiliate marketing vergroot u uw afzetmogelijkheden. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u meer bezoekers, leads of verkopen realiseren. Affiliate marketing is ‘performance based’ en volledig gefocust op het halen van een goede Return On Investment (ROI). De resultaten zijn meetbaar in termen van bereik, bezoekers, prospects en verkopen.

Voor welke bedrijven is de dienst Affiliate Marketing geschikt?
Via een affiliate netwerk kan een grote doelgroep worden bereikt. Met name binnen branches zoals travel, kleding, electronica, telecom, finance (hypotheken en leningen) en dating is affiliate marketing uitermate geschikt om binnen het geheel van marketingactiviteiten in te zetten.

U kunt bij ons terecht als u wilt starten met affiliate marketing of wanneer u meer rendement (ROI) wilt halen uit uw bestaande affiliate programma.


Wat zijn de kosten voor Affiliate Marketing?
Richting affiliates wordt veelal een prestatiegerelateerde vergoeding gehanteerd waarvan CPS (cost per sale) en CPL (cost per lead) de meest gangbare vergoedingen zijn.

Aangezien affiliate marketing een “performance based” vergoedingsmodel kent, zijn de kosten in vergelijking tot CPC- (cost per click) en CPM- (cost per mille) campagnes erg gunstig en betaalt de adverteerder uitsluitend voor gegenereerde verkopen of leads. Met andere woorden, een “no cure, no pay” vergoedingsmodel.

Klikvergoedingen komen ook voor, maar daarbij is het erg belangrijk om te letten op de kwaliteit van de affiliates en de bezoekersstromen die zij aanleveren. Combinaties van klik-, sales- en leadvergoedingen, zogenaamde hybride modellen, zijn ook mogelijk.


Daarnaast hanteren de affiliate netwerken een vast en variabel gedeelte:

  1. Marge over omzet (in de regel gemiddeld 20-30%)

  2. Network fee (soort abonnementskosten voor gebruik en onderhoud netwerk)

  3. Opstartkosten

Voor het beheer van uw affiliate programma via Aiconn internet marketing communicatie betaalt u een maandelijks vast bedrag plus een vast percentage over de affiliatecommissies.

Verder wordt er voor aanvullende consultancy, eenmalige consultancy trajecten en de ontwikkeling van promotiematerialen zoals banners een vast uurloon berekend.
Voor meer informatie over affiliate marketing of een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Logo offerte aanvragen 6


Wij zijn gecertificeerd
business partner

 

Shopware is een krachtig en flexibel e-commerce software, maakt gebruik van de modernste
technologieën, is toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en volledig naar uw wensen en eisen aan te passen.

Vraag een demo aan