Meer informatie ? Neem contact met ons op

+31(0) 411 76 90 17

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Your Name (*)
Please let us know your name.
Your Email (*)
Please let us know your email address.
Heb interesse in
Ongeldige invoer

Telefoonnr (*)
Ongeldige invoer
Subject (*)
Please write a subject for your message.
Message (*)
Please let us know your message.

           Aiconn internet marketing en communicatie bureau

Aiconn internet marketing communicatie uw  online partner!

is een fullservice internet marketing communicatie bureau en treedt op als strategische online partner en regisseur.

Uw internet strategie, concepting, implementatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, resultaten meten, beheren van socialmedia, nieuwsbrieven uw website bouwen, onderhouden of  verbeteren................Uw bedrijf wil meer met internet. 

Aiconn internet marketing en communicatie gaat verder dan alleen uw eigen website. Hoe kunt u internet succesvol inzetten om uw businessdoelstellingen te bereiken? Wij maken met u de vertaalslag.

Samen met u kijken wij hoe wij dit kunnen realiseren. Wij bieden een breed scala aan internet marketing en communicatie oplossingen. In veel gevallen wordt gekozen voor een integrale aanpak, waarbij diverse diensten elkaar versterken wat resulteert in een maximaal rendement van uw investering. 


 

 

 

 

SEO (zoekmachine optimaliseren)


ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

linkbuilding ->

SEO check ->Het op de juiste manier toepassen van zoekmachine optimalisatie (SEO) maakt uw site optimaal vindbaar bij de natuurlijke (organische) zoekresultaten van zoekmachines. Hoe verhogen wij onze populariteit.
Zoekenmachines werken complex en zijn ook continue in ontwikkeling.

Aiconn internet marketing communicatie (IMC) heeft een aanpak van SEO die de doelstellingen van uw bedrijf/organisatie realiseert. AIconn-IMC denkt met u mee en helpen u met het implementeren van onze adviezen.

Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om dat uw website zo veel mogelijk relevante bezoekers krijgt via toppostities in de organische zoekresultaten.

Om vindbaar te zijn en te blijven moet u hier voortdurend op inspelen. Zoekmachine bestaat niet alleen uit technische optmalisatie. Ook effectiviteit en linkpopulariteit zijn onmisbaar voor een goede vindbaarheid van uw website.

Zoekmachine optimalisatie is geen éénmalige onderneming maar een continue proces waar continue aanpassingen en verbeteringen worden toe gepast om uw rendement te verhogen.

Wat zijn de kosten voor zoekmachine optimalisatie?
Elk zoekmachine optimalisatie traject en situatie is anders. De kosten zijn gebaseerd op het verwacht aantal uren wat er in traject gaat zitten. Neem contact met ons op

  • techniek website
  • optimalisatie van content
  • linkbuilding
  • linkbaiting

Zoekmachine marketing


DIENSTEN

Als fullservice internetbureau maken wij bedrijven online succesvol.
Uw bedrijfsstrategie wordt vertaald naar een online marketingspropositie die een bijdrage levert aan uw bedrijfsresultaat.
Aiconn-imc treedt op als strategische online partner en regisseur, geloven in mulidisciplinaire disciplines en in het aan elkaar knopen van specialismen.
Een kans of een probleem komt immers nooit alleen.

De huidige, snel veranderende, door technologie gedreven markt vraagt om specialisaties. Voor de opdrachtgever is het immers interessant om veel doeltreffende middelen geintegreerd toe te passen.
De volgende disiplines levert Aiconn internet marketing communicatie:

Wat houdt de dienst Zoekmachine Marketing in?
Als we binnen Aiconn-imc spreken over zoekmachine marketing, dan hebben we het vooral over het behalen van resultaat via zoekmachines. Via een gedegen, resultaatgerichte aanpak streven wij ernaar meer omzet voor onze klanten te genereren.

We maken daarbij onderscheid tussen zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarbij heeft SEA betrekking op de betaalde gesponsorde zoekresultaten en SEO op de gratis organische zoekresultaten.

Zoekmachine marketing kan voor iedere organisatie toegevoegde waarde opleveren, afhankelijk van de gestelde doelstellingen. Wij kunnen u altijd optimaal van dienst zijn, van resultaatgerichte campagnes tot het geven van een passend advies. 

Voor meer informatie over zoekmachine marketing of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.


Linkbuilding


LINKBUIDING


Wat is Link Building?

Google en andere grote zoekmachines gebruiken ’inkomende links’ om te bepalen welke waarde uw website verdient ten opzichte van andere websites. Inkomende links zijn links op externe pagina’s die naar uw website verwijzen. Link building is het proces waarbij links naar uw website, op andere relevante websites worden aangemeld. Dit zorgt ervoor dat het aantal inkomende links naar uw website toeneemt.

Wat houdt de dienst Link Building bij Aiconn internet marketing in?

Uw website wordt aangemeld bij relevante startpagina’s en er wordt gekeken naar vermeldingen in bedrijvengidsen en portalen binnen uw branche. Na een concurrentieonderzoek gaan we ook links plaatsen op sommige websites waar één of meerdere van uw concurrenten te vinden zijn.

Wat zijn de kosten voor Link Building?

Voordat we starten met een link building campagne, wordt bepaald hoeveel link building uren benodigd zijn om goede resultaten te behalen. Dit kan per branche en per website verschillen.

Voor meer informatie over link building of een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen


 

Logo offerte aanvragen 6


Wij zijn gecertificeerd
business partner

 

Shopware is een krachtig en flexibel e-commerce software, maakt gebruik van de modernste
technologieën, is toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en volledig naar uw wensen en eisen aan te passen.

Vraag een demo aan