Meer informatie ? Neem contact met ons op

+31(0) 411 76 90 17

 

FACEBOOK ADVERTISING

 

 

 

Door te adverteren op Facebook kunt u zeer gericht inzetten op uw doelgroep. Facebook is – met afstand het grootste sociale netwerk ter wereld en ook het populairste sociale netwerk in Nederland. Miljoenen Nederlanders hebben een account en spenderen er vele uren. Het bereik is enorm. Ook uw doelgroep bevindt zich op Facebook. Aiconn internetmarketing communicatie heeft de kennis en ervaring om uw doelgroep te bereiken door gericht te adverteren op Facebook.

Voordelen van adverteren op Facebook
Facebook advertenties kunt u targetten, oftewel richten, op specifieke doelgroepen. Vele Nederlanders hebben een account, maar de adverteerder kan kiezen aan welke doelgroepen de advertenties vertoond worden. Met adverteren op Facebook kunt u echt inzetten op werkelijke interesses van mensen. Is uw doelgroep geïnteresseerd in gezondheid of nieuwe technologieën? Naast interesses kan er ook gesegmenteerd worden op opleiding en demografische en geografische factoren.

Het in kaart brengen van de juiste doelgroepen is één stap, de volgende is het creëren van effectieve advertenties en de juiste biedingen doen. Facebook werkt met een veilingsysteem, een systeem waar iProspect reeds veel ervaring mee heeft.

Advertentiemogelijkheden

Adverteren op Facebook leent zich heel goed voor actiecampagnes met een betrekkelijk korte looptijd. Heeft u advertentie-uitingen op een andere medium? Adverteren op facebook zorgt voor een groot synergie-effect door de doelgroep uw boodschap nogmaals te tonen. Op Facebook kunt u zowel adverteren door bezoek rechtstreeks naar uw website te sturen, als door uw Facebookpagina of applicatie als landingspagina te gebruiken.
Doelen van Facebook campagnes kunnen zijn om meer bekendheid van uw merk te verkrijgen, sales te genereren, een actie succesvol te maken, uw fanbase (aantal likes) te vergroten of om meer engagement met uw doelgroep te creëren. Hiervoor bestaan verschillende advertenties die iProspect voor u kan inzetten.

Meer weten over adverteren op Facebook door Aicinn internet marketing communicatie? Neem gerust contact op.

Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op Facebook komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. De combinatie met een sociale context waarbinnen de advertenties worden vertoond, maakt dit medium zelfs nóg krachtiger. Facebook heeft in Nederland inmiddels meer dan 7,5 miljoen gebruikers (januari 2013).

Voordelen

De advertenties bevatten zowel tekst als een afbeelding, waardoor er meer mogelijkheden zijn om je boodschap goed over te brengen. Mits goed ingezet kunnen advertenties ook veel gratis ‘sociale kliks’ krijgen, doordat de advertenties een viraal effect genereren.

 

Adverteren op Facebook is zeer geschikt voor o.a.:

  • Branding / Naamsbekendheid
  • Productintroducties
  • Direct Sales
  • Loyalty acties (gericht op bestaande klanten)
  • Genereren van meer Facebook fans voor een merk
  • Promoten van Facebook Apps of acties
  • Zowel campagnematig als 24/7 inzetbaar


Onze werkwijze

Adverteerders, reclamebureaus of mediabureaus hebben vaak niet de specifieke kennis en ervaring in huis om het maximale rendement uit een Facebook campagne te halen. Daarnaast beschikken zij vaak niet over de juiste Facebook Advertentie Tools. Dit kan leiden tot te dure kliks, afgekeurde advertenties, onvoldoende resultaat, gebrek aan goede metingen en het trekken van verkeerde conclusies.

Aiconn-imc ontzorgt de adverteerder of het bureau op het gebied van het opzetten van de account, facturatie en rapportages. En tegelijk zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Contact

Kennismaken met onze krachtige werkwijze? Bel direct met 0411 76 90 17 of neem contact op met één van onze specialisten.

Voordelen

De advertenties bevatten zowel tekst als een afbeelding, waardoor er meer mogelijkheden zijn om je boodschap goed over te brengen. Mits goed ingezet kunnen advertenties ook veel gratis ‘sociale kliks’ krijgen, doordat de advertenties een viraal effect genereren.

 

 

Logo offerte aanvragen 6


Wij zijn gecertificeerd
business partner

 

Shopware is een krachtig en flexibel e-commerce software, maakt gebruik van de modernste
technologieën, is toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en volledig naar uw wensen en eisen aan te passen.

Vraag een demo aan